| ]



Θα θέλαμε να κάνουμε σαφές οτι το Kretahotels.com και το krerahotels.blogspot.com δεν έχουν καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα με παρεμφερή τίτλο και δεν σχετίζονται με αυτές με οποιονδήποτε τρόπο

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε περίπτωση μη αποδοχής σας οποιουδήποτε απο τους όρους που ακολουθούν απαγορεύεται ρητά η χρήση των kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com

Περιεχόμενο:

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, αντιγραφή και μετάδοση κατά οποιονδήποτε τρόπο ολικά ή τμηματικά του περιεχόμενου του δικτυακού τόπου www.kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com χώρίς την εγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Προσωπικά δεδομένα:


Τα στοιχεία που μας στελνετε αποτελούν προσωπικά δεδομένα και θα τα διαχειρισθούμε σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Συνεπώς, δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν σε τρίτους ή να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό, πέρα από την καταχώρηση σας στον παρόν κατάλογο και την κάθε είδους επικοινωνία σας με το Kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com και τους νόμιμους εκπροσώπους του.

Αποποίηση Περιορισμός Ευθύνης:

Το Kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί οποιοσδήποτε επισκέπτης ή διαφημιζόμενος απο τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης και το περιεχόμενο του Kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας.Η χρήση των ιστοσελίδων στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία συνεπάγονται τη βαθιά γνώση και αποδοχή των όρων του παρόντος.

Γενικότερα:

Το Kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να συμπεριλαμβάνει ακριβείς και ελενγμένες πληροφορίες σε όλη την έκταση των σελίδων του. Εντούτοις το Kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com δε δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται και κατά συνέπεια δεν φέρει οιασδήποτε φύσης ευθύνη.

Χρήση Υπερσυνδέσμων:

Η ιστοσελίδα περιέχει υπερσυνδέσμους (hyperlinks) προς άλλες ιστοσελίδες, για πληροφοριακούς λόγους. Η χρήση των υπερσυνδέσμων και των ιστοσελίδων στις οποίες αυτοί παραπέμπουν γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Δε φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο και τις συνέπειες από τη χρήση άλλων ιστοσελίδων μέσω υπερσυνδέσμων. Δέν είναι ευθύνη του Kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com να ελένγχει και σε καμία περίπτωση δεν εστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει με υπερσυνδέσμους ή διαφημιστικές καταχωρήσεις και δε συνδέεται με αυτά με οποιονδήποτε τρόπο. Το Kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com δεν είναι υπεύθυνο και δεν αναλαμβάνε ι οποιοδήποτε κόστος απο ενδεχόμενες βλαβες ακόμα και πιθανής προσβολή σας απο ιούς ή οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές λογισμικό

Διαμάχες Αποζημιώσεις:

Ρητά δηλώνετε και δεσμεύεστε δια του παρόντος ότι σε περίπτωση που εγερθεί κατά του Kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com οποιαδήποτε αγωγή ή δικαστική αξίωση και πηγάζει από την παράβαση εκ μέρους σας οποιασδήποτε φύσης παράβασης δικαιωμάτων τρίτων, υποχρεούστε όπως παρέμβετε στη δικαστική διαδικασία και αποζημιώσετε πλήρως το Kretahotels.com σε περίπτωση κατά την οποία το Kretahotels.com και krerahotels.blogspot.com υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή οποιασδήποτε άλλης δαπάνης.